Política de Privacitat

Als efectes de les disposicions del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) 2016/679, GRAUS, Terratzos i Paviments informa al client i/o visitant d’aquesta pàgina, que totes les dades que faciliti en qualsevol moment i de manera voluntària a GRAUS, Terratzos i Paviments o als seus treballadors, s’inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal legalitzat i inscrit en el Registre General de Protecció de Dades i que es manté sota la responsabilitat de GRAUS, Terratzos i Paviments.


La principal finalitat d’aquest fitxer és la de mantenir la relació contractual amb el client i la realització d’estudis estadístics. Qualsevol ús de les dades personals diferent dels esmentats requerirà el consentiment previ i exprés del client. Per la qual cosa podrà dirigir-se personalment a les dependències de l’empresa situades a la Carretera de Miralcamp, km. 1.5 , 25230 Mollerussa (Lleida).


GRAUS, Terratzos i Paviments es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i al seu deure de guardar-les i prendre totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o utilització no autoritzada, i tot tenint sempre en compte l’estat de la tecnologia disponible.


Per a qualsevol consulta o ampliació d’informació no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres:


Tel.: +34 973 600 148

info@terratzosgraus.com


GRAUS, Terratzos i Paviments - Tel. +34 973 600 148
Carretera de Miralcamp, Km. 1,5
25230 Mollerussa - Lleida
info@terratzosgraus.com